Min varukorg

Varukorgen är tom!

Beställ gärna något gott från vår meny!

Om oss

Till Hässleholms kulturhus kommer besökare för att gå på föreställningar, konserter och bio, delta i konferenser eller möten, besöka utställningar, låna böcker eller helt enkelt bara för att träffa vänner och bekanta. Det kommer nu bli möjligt att ta en fika, äta något gott, eller kanske ta ett glas igen.Vår förhoppning är att Kulturhuset ska bli en naturlig mötesplats för Hässleholms invånare och besökare.

Eat Kulturhuset drivs av Sodexo AB och ansvarar för all servering i Hässleholms Kulturhus. Inledningsvis kommer vi att öppna upp ett café & bistro i gamla "Nyfiket", ansvara för all konferensverksamhet samt hantera servering vid alla föreställningar och arrangemang. En stor nyhet är att man nu kommer att kunna förbeställa sin pausservering till föreställningar i samband med biljettköpet och vid vissa arrangemang kommer man också kunna få något gott att äta innan föreställningen. Mer information om Sodexo finns på se.sodexo.com

Varmt välkomna önskar Platschef Mattias Wiklund med personal!

LEDIGA TJÄNSTER

Vi är ständigt i behov av nya kollegor. Nedan hittar du de tjänster som vi för tillfället har lediga. Du ansöker direkt genom att klicka på den tjänst som du är intresserad av och där det också går att prenumerera på lediga tjänster. Om det inte finns några lediga tjänster här nedanför så är du välkommen att skicka in en spontanansökan via kontaktformuläret.

Just nu söker vi:

Personuppgiftspolicy

Vardagar 10:00 - 16:00
Lunch:
Vardagar 11:30 - 13:30

Utökade öppettider på förfrågan och i samband med vissa föreställningar och arrangemang.